DEEPEEDEE 2020 AFGEBLAZEN

 Naar aanleiding van de nieuwe genomen maatregelen ter bestreiding van de Coronacrisis, hebben we helaas moeten besluiten om de Duckers Parade Dongen, welke gepland stond op 20 en 21 juni 2020, af te moeten blazen. Het was een lastig besluit, maar gezien de huidige situatie zien we op dit moment geen andere mogelijkheid.

Tot 1 juni 2020 geldt een verbod op alle evenementen en bijeenkomsten. Aangezien het nu nog onzeker is wat de maatregelen hierna inhouden en we hier dus ook niet tijdig op in kunnen spelen, rest ons niets anders dan de Duckers Parade Dongen 2020 af te lassen. Alle deelnemende kapellen zijn hierover inmiddels geïnformeerd.

We willen iedereen die aan de DeePeeDee is verbonden (kapellen, vrijwilligers, sponsoren etc.) ontzettend bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren en hopen jullie allemaal weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in 2021. Zodra de definitieve datum bekend is, zal deze zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd!

Daarnaast willen ook wij ons respect betuigen aan een ieder die in deze tijd zo hard werkt om het Coronavirus te bestrijden. Dankjewel hiervoor!

 

De Duckers